Miljövänliga Doftljus & Doftpinnar

Skapa en mysig atmosfär i ditt hem med miljövänliga doftljus och doftpinnar. Du kan variera doft utifrån säsong eller utifrån den känsla du vill skapa i rummet. Med doftpinnar kan du bestämma hur mycket doft du vill ha i ett rum genom att variera antalet pinnar du använder, ju fler pinnar desto starkare doft. Doftljus och doftpinnar är också en trevlig och uppskattad present eller julklapp.

Hos oss hittar du doftljus och doftpinnar från det svenska märket Yvelis som använder miljövänligt rapsvax i sin doftljus och eteriska oljor i sina doftpinnar. Alla ljus tillverkas för hand i vackra Roslagen. 

Du hittar också exlusiva handgjorda doftljus från Memoair. Memoair har sin tillverkning i Malmö där de tillverkar sina exklusiva miljövänliga doftljus. Alla doftljus från Memoair är tillverkade av miljövänliga oljor som är helt naturliga; så som Rapsolja och kokosolja. 

Vaxet är fritt från paraffin, soja, palm och andra syntetiska tillsatser och gifter sig väl med doftoljorna. Oljorna uppnår de hårda krav för ”icke GMO” grödor och är giftfria.