Remoair

Miljövänliga, veganska och handgjorda doftljus och refill från svenska märket Remoair Alla ljusen är tillverkade av miljövänliga oljor, raps- och kokosolja. Finns i många härliga dofter. Vilken är din favorit?

Tips!  Remoair har på sin hemsida ett fint doftbibliotek där du kan läsa mer om varje doft och vilka olika doftnoter de innehåller.

Remoair har sin tillverkning i Malmö, där de tillverkar handgjorda exklusiva miljövänliga doftljus. Alla doftljus från Remoair är tillverkade av miljövänliga oljor som är helt naturliga; så som Rapsolja och kokosolja. Vaxet är fritt från paraffin, soja, palm och andra syntetiska tillsatser och gifter sig väl med doftoljorna. Oljorna uppnår de hårda krav för ”icke GMO” grödor i enlighet med EC 1829/2003 och 1830/2003.

Eftersom vaxet tillverkas i Europa så är påverkan på miljön också lägre än exempelvis soja som annars är ett vanligt veganskt vax och som fraktas långt.  Soja produktion är idag också starkt kopplat till intensivt jordbruk och avskogning.

Alla Remoairs doftljus kommer i snygga glasbehållare som passar in i alla hem och blir en snygg inredningsdetalj. Dem finns i många dofter som förgyller och sätter guldkant på din vardag. Ett ljus är så mycket mer än bara en ljuskälla. Det upphöjer atmosfären i ett rum och tillför den där rätta känslan.

Miljövänliga och klimatsmarta refill för ditt doftljus

Remoairs smarta och klimatvänliga refill passar utmärkt om du vill fylla på ditt doftljus eller för att ge bort i present till någon som vill tillverka sitt eget ljus. Kanske har du redan en behållare som du föredrar och som du vill fylla på. Att göra egna exklusiva doftljus har aldrig varit enklare