Om Compostme

Compostme är den klimatsmarta lilla butiken vars grundfilosofi är hållbarhet, cirkulärt tänk kring materialförbrukning och att material vi använder ska vara långsiktigt hållbara.

Vår drivkraft är att genom att presentera produkter i hållbara material  att det också ska öka kunskapen i samhället om dessa material. Vi vill visa att det finns alternativ till de fossilbaserade plasterna, de kortsiktiga slit-och-slängprodukterna och att det går att ta tillvara materialet i dessa och göra nya produkter. 

De produkter vi säljer ska gå att använda om och om igen under en lång tid och när de inte går att använda längre ska de självklart gå att återvinna, bryta ned biologiskt eller komposteras.

Vi vill ge förutsättningar för att vi alla tillsammans kan ta vårt ansvar för en starkare och mer hållbar planet.

Läs gärna vårt blogg inlägg om hur Compostme tog form och startades.

Om våra produkter

Produkterna i vår butik är noga utvalda och bland annat är de tillverkade i PLA (bio-plast), kaffe, återvunna engångskaffemuggar och plast, träfibrer, kork, naturgummi och vi letar ständigt efter nya produkter som uppfyller kraven på att vara hållbara. Har du tips på nya innovativa produkter vill vi gärna bli tipsade om dom!

Hos oss hittar du stilrena och miljövänliga produkter så som mobilskal, barnleksaker och barnserviser, resemuggar, produkter till husdjur, yoga tillbehör och köksartiklar

Vi vill att när du handlar din produkt av oss så ska du veta att förutom att du har en bra produkt i din hand, så har du också bidragit till ett mer hållbart cirkulärt samhälle där inget går förlorat utan återanvänds på ett eller annat sätt.  

Om du har några funderingar om vårt sortiment eller vill komma i kontakt med oss hör av dig till [email protected] eller telefon +46 76-021 44 80

Compostme.se är en del av CompostMundi familjen 

organisationsnummer: 559279-1478