KIND BAG London

Använd den smarta och praktiska KIND BAG som shopping kasse, shopper, strandväska, extra väska i väskan, tote bag eller att packa exempelvis skor i en större resväska. KIND BAG har många användningsområden och tar nästan ingen plats när den inte används. Den är tålig och går att tvätta i 30 grader i maskin. Finns i många fina färger och mönster - så matcha just din personlighet och smak. Passar även utmärkt att hänga på en rullstol. Många andra flergångskassar passar inte då handtagen är åt fel håll. 

KIND BAG är det brittiska företag med målet att bekämpa plastföroreningar. Maria, grundare av KIND BAG, bevittnade den katastrofala påverkan av plastföroreningar på havet, djurlivet och världen på en resa i Asien, där stora mängder plast täckte havet och stränderna. Detta var verkligen ett uppvaknande och början på resan med att designa en produkt som skulle kunna minska de oändliga mängderna av plast, resultatet är idag KIND BAG. 

Idag är shoppingpåsarna mycket populära och du hittar dom bland annat på stora varuhus i London som Selfridges. Nu hittar du KIND BAG i Sverige här hos oss på Compostme.se.

KIND BAG är stora och tåliga och passar som strandväska. De rymmer alla badkläder och handdukar. Blir väskan lite kladdig, sandig eller blöt - ingen fara den går att tvätta i maskin.

Läs mer i Tips & Inspiration om Kind Bag London