Pumpkin Spice - doftljus

  • 199 kr

Doftljus från Memoair med en höstig doft av pumpa, karamell, kanel, muskotnöt, kryddnejlika och kaffe. Levereras i en lyxig mörkbrun glaskopp.

Produkten är tyvärr slut i lager, men håll ut, fler är på väg. 

Leverantör: Memoair
Dela

Dotljuset Pumpkin Spice från Memoair är ett höstigt doftljus som passar perfekt att tända när regnet piskar och vinden viner runt knuten. Doften är varm och vänlig och man kan inte få nog av den.

Basen i  doften bygger på mustiga runda toner från tonkaböna och mandel. I hjärtat återfinns noter som höjer stämningen lite extra. Kanel, muskotnöt, kryddnejlika och karamell är höstens kryddor. I toppen finns söt sirap av pumpa, kaffe och skummad mandelmjölk. Tillsammans får man en krämig doft som gör sig välkommen när mörkret intar våra hem under årets mörkare månader. 

Vikt: 180 gram
Brinntid: +20h
Vegansk

Innehåll: Coumarin, Eugenol, Linalyl acetate, d-Limonene.

Om Memoair 

Memoair har sin tillverkning i Malmö där de tillverkar sina exklusiva miljövänliga doftljus. Alla doftljus från Memoair är tillverkade av miljövänliga oljor som är helt naturliga; så som Rapsolja och kokosolja. 

Vaxet är fritt från paraffin, soja, palm och andra syntetiska tillsatser och gifter sig väl med doftoljorna. Oljorna uppnår de hårda krav för ”icke GMO” grödor och är giftfria.