Hermosa - doftljus

  • 299 kr

Stort och lyxigt doftljus som för tankarna till Medelhavet och blommande Mimosa. Kommer i en vacker vitfrostad glaskopp.

I lager
Lagersaldo: 2
Leverantör: Memoair
Dela

Doften hämtar sin  inspiration från våren kring medelhavet då allt färgas gult av mimosa och blått av havet. Att ge någon en bukett av Mimosa är en vänskaplig gest och symboliserar inte bara vänskap utan sägs även symbolisera den stora sköna själv som lever inom dig. HERMOSA betyder vacker på spanska och det här är verkligen en vacker doft som är mild men frisk och syrlig. Basen är grön kardemumma som passar utmärkt med mimosan. 

Om Memoair

Memoair har sin tillverkning i Malmö där de tillverkar sina exklusiva miljövänliga doftljus. Alla doftljus från Memoair är tillverkade av miljövänliga oljor som är helt naturliga; så som Rapsolja och kokosolja. 

Vaxet är fritt från paraffin, soja, palm och andra syntetiska tillsatser och gifter sig väl med doftoljorna. Oljorna uppnår de hårda krav för ”icke GMO” grödor och är giftfria.

Vikt: 200 gram
Brinntid: +60h
Vegansk

lnnehåll: 2-Methyl-3-(p-isopropylphenyl)propionaldehyde, Methyl 2-nonynoate, Piperonal, alpha-Methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, cis-4-(Isopropyl)cyclohexanemethanol, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde.