SOMMARTVÅL Hand & Body Soap

  • 119 kr

Ekologisk, naturliga och vårdande tvål för händerna och kroppen från tvålmakaren Soap Shack of Sweden. Löddrar i alla typer av vatten.

I lager
Lagersaldo: 4
Leverantör: Soap Shack of Sweden
Dela

Naturliga och vårdande tvål för händerna och kroppen från tvålmakaren Soap Shack of Sweden. Levereras i en praktisk bivaxduk som är bra att förvara eller transportera tvålen i till exempel på turen eller vandringen.

SOMMARTVÅL har en blommig fräsch doft av patchouli, ros, lavendel och mynta, med färg av ekologisk rosa lera. Basen är ekologisk rapsolja, kokosolja och ricinolja. Inga fler tillsatser finns i tvålen. 

Rapsoljan är näringsrik i synnerhet för känslig hud, samtidigt som kokosoljan säkerställer lödder i kallt, varm, salt, sött eller bräckt vatten. Rosa lera är särskilt bra för ansiktstvätt eftersom den milt drar ut smuts och föroreningar från dagen. Den runda bulliga formen med platt undersida gör tvålen praktisk och behaglig. Varje tvål har sin egen individuella bulliga form på ovansidan.

Bivaxduken är lätt och smidig för att packa ihop en tvål eller tvålbit och kan läggas på vilken yta som helst och användas för att packa in tvålen igen efter till exempel ett bad.

Låt tvålen torka upp mellan användningarna!

Vikt: ca 90g

Innehåll: Brassica Napus Seed Oil, Cocos Nucifiera Oil, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Hydroxide, Kaolin, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol