SKOGSTVÅL Hair & Body Soap

  • 119 kr

Naturliga och vårdande tvål för hela kroppen från Soap Schack of Sweden. Löddrar i alla vatten: kallt, varm, salt, sött eller bräckt.

I lager
Lagersaldo: 2
Leverantör: Soap Shack of Sweden
Dela

Naturliga och vårdande tvål för hela kroppen och håret från tvålmakaren Soap Shack of Sweden. Levereras i en praktisk bivaxduk som är bra att förvara eller transportera tvålen i.

SKOGSTVÅL har en skogsgrön färg av ekologisk grön lera och doft av ekologisk eterisk olja patchouli och enbär. Basen är ekologisk rapsolja, kokosolja och ricinolja. Inga fler tillsatser finns i tvålen.  

SKOGSTVÅLEN fungerar över hela kroppen och är särskilt anpassad till hårtvätt. Den gröna leran hjälper till att dra ut smuts och ge glans samtidigt som rapsolja och ricinolja ger näring, glans och främjar hårtillväxten, och kokosoljan säkerställer att tvålen löddrar både i kallt och varmt vatten, sött eller salt. Den runda bulliga formen med platt undersida gör tvålen praktisk och behaglig. Varje tvål har sin egen individuella bulliga form på ovansidan.

Bivaxduken är lätt och smidig för att packa ihop en tvål eller tvålbit och kan läggas på vilken yta som helst och användas för att packa in tvålen igen efter till exempel ett bad.

Låt tvålen torka upp mellan användningarna!

Tänk på att använda en surskölj efter hårtvätt för att återställa ph-värdet i hårbotten och få ut de sista tvålresterna. Tips på en enkel surskölj som ger ditt hår fin glans är äppelcidervinäger blandat med vatten, cirka 1-2 msk äppelcidervinäger till 1 liter vatten.

Vikt: ca 90g

Innehåll: Brassica Napus Seed Oil, Cocos Nucifiera Oil, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Hydroxide, Illite, Parfum, Hexyl Cinnamaldehyde, Limonene"