SKÅNE Hand & Body Soap - Doftfri

  • 109 kr

Ekologisk, naturliga och vårdande tvål för händerna och kroppen från tvålmakaren Soap Shack of Sweden. Levereras i en praktisk bivaxduk. Doftfri.

I lager
Lagersaldo: 8
Leverantör: Soap Shack of Sweden
Dela

Naturliga och vårdande tvål för händerna och kroppen från tvålmakaren Soap Shack of Sweden. Levereras i en praktisk bivaxduk som är bra att förvara eller transportera tvålen i. 

Tvålen SKÅNE är doftfri och består enbart av ekologisk rapsolja, ekologisk kokosolja och ekologisk ricinolja. Inga fler tillsatser finns i tvålen. Den har en svagt nötig doft av raps och rapsen ger också den gula färgen. Passar jätte bra som barntvål då tvålen är mild och utan tillsatt doft.

SKÅNE fungerar över hela kroppen och är en mild tvål. Rapsolja är särskilt bra för hud som lätt får inflammationer och eksem och kokosoljan säkerställer ett rengörande näringsrikt lödder även i salt eller bräckt vatten. Den runda bulliga formen med platt undersida gör tvålen praktisk och behaglig. Varje tvål har sin egen individuella bulliga form på ovansidan.

Bivaxduken är lätt och smidig för att packa ihop en tvål eller tvålbit och kan läggas på vilken yta som helst och användas för att packa in tvålen igen efter till exempel ett bad. Passat fint att använda utomhus och i naturen, då den inte innehåller något skadligt för naturen och även löddrar i salt och bräckt vatten.

Låt tvålen torka upp mellan användningarna!

Vikt ca 90g

INCI: Brassica Napus Seed Oil, Cocos Nucifiera Oil, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium  Hydroxide