Set med självbevattningskrukor

  • 399 kr

Fint set med tre vita självbevattningskrukor i återvunnen plast och tillhörande fat i bambu. Väldigt fin att ställa på fönsterbrädan eller på köksbänken.

I lager
Lagersaldo: 9
Leverantör: Gastromax
Dela

Fint set med tre vita självbevattningskrukor i återvunnen plast och tillhörande fat i bambu. Väldigt fin att ställa på fönsterbrädan eller att ha på köksbänken med doftande örter i.

De smarta örtkrukorna har en långtidsbevattnings konstruktion och du vattnar enkelt i ett litet hål på krukornas kant. Den extra kapillärmatta ger växterna en jämn vattentillförsel och de utvecklas och trivs bättre.

Ingen plantering behövs - växten kan placeras direkt ner i örtkrukan utan att du behöver ta bort planteringskrukan. Du kan till exempel placera din örter från matvarubutiken direkt i krukorna utan att ta bort krukan från affären.

Du behöver inte komma ihåg att vattna lika ofta och kan lugnt åka ifrån dina växter någon vecka.

Vill du hellre plantera växter i krukorna går det också bra. Då planterar du bara som i en vanlig kruka. Krukan rymmer 0,8 liter jord.

Du kan lätt se om vattenmagasinet behöver fyllas på genom att lyfta den övre delen av krukan. Vattenmagasinet i varje kruka rymmer 0,3 liter vatten.

Mer om setet Eden

Mått : 37 x 14 x 13,5 cm

Mått en kruka: 12 x 12 x 12 cm

Volym: Stort vatten- och jordmagasin, 0,3 L resp 0,8 L. 

Material: Tillverkad av återvunnen plast och bambu.

Tillverkningsland: Finland