Bivaxdukar, 3-pack - Wheat

  • 329 kr

Mixed Pack är en bästsäljare av en anledning, det är det mest mångsidiga paketet! Du får ett 3-pack bivaxdukar i olika storlekar. Pryds av fint vete i gult.

I lager
Lagersaldo: 1
Leverantör: BeeBee & Leaf
Dela

3-pack med bivaxdukar i tre olika storlekar är perfekt för dig som vill testa på bivaxdukar och se vilken storlek som passar dina behov. Du får tre olika storlekar som passar att slå in de flesta matvaror och skålar med.

De färgsprakande bivaxdukarna från BeeBee & Leaf kan piffa upp vilket kök som helst. Skippa den tråkiga och onödig plastfilmen och plastpåsarna och byt ut dom mot något som verkligen gör både dig och miljön glad.

Du kan slå in de flesta matvaror och dukarna funkar utmärkt att frysa in saker i. Du kan till exempel slå in ost, bröd, halva grönsaker, täcka skålar med rester – ja det mesta. Men undvik rått kött och rå fisk. De är lätta att skölja av och hålla rena.

Dukarna är tillverkade ekologisk bomull och inga farliga färgämnen används vid färgning av textilierna. Tyget har behandlats med bivax, ekologisk jojobaolja och hållbart odlad resin. Jojojbaolja och resin är naturligt antibakteriellt och förlänger hållbarheten på dina matvaror.

Mer om produkten

Mått: 1 stor (33 x 33 cm), 1 medium (26 x 26 cm) och 1 liten (18 x 18 cm).

Material: GOTS certifierat ekologiskt bomullstyg och färgämnen. Bivax från bin i Storbritannien. Ekologisk jojobaolja. Resin från hållbart odlade tallar i Europa. 

Skötselråd: Diska i kallt vatten och med ett milt diskmedel. Bivaxet försvinner snabbare om du diskar i varmt vatten.

Tips! När duken börjar kännas tunn och vaxet börjar försvinna – återvaxa enkelt med BeeBee& Leaf Rewax & Relax kit. Finns både som bivax och som vegan vax. Ett kit räcker till att återvax sex stora dukar.