Bivaxduk, Giant Wrap - Sardines

  • 299 kr

Stor bivaxduk som mäter 55 cm x 45 cm. Inte bara perfekt för att förpacka bröd i utan också för att täck exempelvis rester som svalnar på en bakplåt. Retro möns

I lager
Lagersaldo: 3
Leverantör: BeeBee & Leaf
Dela

De färgsprakande bivaxdukarna från BeeBee & Leaf kan piffa upp vilket kök som helst. Skippa den tråkiga och onödig plastfilmen och plastpåsarna och byt ut dom mot något som verkligen gör både dig och miljön glad.

Den extra stora bivaxduken på hela 45x55 cm passar bra att förvara bröd eller slå in större matvaror med. Den passar också fint att använda som bakduk eller täcka en plåt med matrester med. Men undvik rått kött och rå fisk. De är lätta att skölja av och hålla rena.

Dukarna är tillverkade ekologisk bomull och inga farliga färgämnen används vid färgning av textilierna. Tyget har behandlats med bivax, ekologisk jojobaolja och hållbart odlad resin.

Mer om produkten

Mått: 1 extra stor bivaxduk (45 x 55 cm)

Material: GOTS certifierat ekologiskt bomullstyg och färgämnen. Bivax från bin i Storbritannien. Ekologisk jojobaolja. Resin från hållbart odlade tallar i Europa. 

Skötselråd: Diska i kallt vatten och med ett milt diskmedel. Bivaxet försvinner snabbare om du diskar i varmt vatten.

Tips på användningsområde: Slå in brödlimpor, plåtar, pajformer och större matvaror.

Tips! När duken börjar kännas tunn och vaxet börjar försvinna – återvaxa enkelt med BeeBee& Leaf Rewax & Relax kit. Finns både som bivax och som vegan vax. Ett kit räcker till att återvax sex stora dukar.